iPhone reparatie

Is je iPhone kapot? Repareer je iPhone snel en betrouwbaar bij The Fixables. Onze technici zijn gespecialiseerd in alle iPhone reparaties, van de oudste tot de nieuwste modellen. Een scherm reparatie, het vervangen van de batterij, of het laten repareren van de oplaadpoort., bij The Fixables is geen iPhone reparatie te gek. Dat is snelle service van iedereen blij van word. 

Met dit simpele stappenplan is jouw iPhone binnen no time gerepareerd:

  1. Kies hierboven jouw iPhone.
  2. Kies de iPhone reparatie. Wist je al dat The Fixables maar liefst 11 verschillende iPhone reparaties aanbiedt?
  3. Maak een afspraak.

Makkelijker kan niet toch? 

Snelle reparatie

The Fixables repareert jouw iPhone in de meeste gevallen binnen 45 minuten! Ga lekker zitten terwijl wij een kop koffie voor je klaarmaken of shop verder in het centrum en haal je iPhone vervolgens weer op in onze winkel.

No cure no pay

The Fixables werkt uitsluitend met professionals die het beste met jouw iPhone voor hebben. Heb jij je iPhone op straat laten vallen of gaat jouw iPhone plotseling niet meer aan? The Fixables repareert het. The Fixables denkt graag met je mee, geven je een vrijblijvend advies en je betaalt geen onderzoekskosten. Ook niet bij een gevalletje ‘’niet te repareren’’.

Zes maanden garantie

Bij The Fixables gaan we voor maximale kwaliteit in dienstverlening en klanttevredenheid. Of je aan ons nu je smartphone, tablet, of laptop wilt repareren. Je krijgt zes maanden garantie. Niet alleen op de onderdelen, maar ook op de gemaakte arbeidskosten. Ben je niet tevreden, dan zoeken de experts van The Fixables altijd naar een passende oplossing. The Fixables is pas blij als jij dat ook bent!

Kies voor gemak

Je kan zonder afspraak terecht in één van de winkels van The Fixables. Wil je niet wachten en toch liever een afspraak? Kom langs voor een iPhone reparatie in , iPhone reparatie in , iPhone reparatie in Bussum of iPhone reparatie in . Twijfel je of jouw iPhone gerepareerd kan worden? Bel ons!

Heb je geen tijd om langs één van onze winkels te komen. Dan kan je ook nog jouw iPhone opsturen. The Fixables kan jouw iPhone ook ophalen, repareren en vervolgens weer terug bezorgen. Echter kan dit alleen mits je binnen 5 km van één van onze winkels woont. Wist je dat die proces zelfs binnen 24 uur is afgerond?