Huawei P30

Selecteer een reparatie

Plan je reparatie online en betaal in de winkel

*Op aanvraag

Onze Huawei P30
Help! Je gloednieuwe Huawei smartphone is kapot gegaan, en je hebt op dit moment geen geld om een nieuwe telefoon te kopen. Wat doe je nu? Bij The Fixables komen we veel van dit soort gevallen tegen. We repareren je telefoon, zodat jij deze zonder problemen weer kunt gebruiken.
Wist je dat wij bijna alles aan jouw Huawei P30 kunnen repareren? Van schermreparaties tot aan een waterschade reparatie. Wij fixen het allemaal voor je. De meest voorkomende reparaties die wij aanbieden zijn:

 • Schermreparatie
  Zitten er barsten in het scherm van jouw Huawei P30? Of merk je dat het scherm minder goed of zelfs helemaal niet meer reageert op aanraking? Wij repareren de barsten of grotere openingen in je scherm.
 • Batterij vervangen
  Is de batterij van je Huawei P30 snel leeg? Of ben je zelfs op het punt gekomen dat je je smartphone meerdere keren per dag moet opladen? Laat je batterij vervangen, zodat je batterij weer langer meegaat!
 • Reparatie oplaadpoort
  Wanneer je oplaad connector niet meer werkt, kan dit verschillende oorzaken hebben. Als je telefoon helemaal niet meer oplaadt of hapert tijdens het opladen, dan is het tijd om je oplaadpoort te laten repareren.
 • Reparatie waterschade
  Heb je jouw telefoon in het water laten vallen? Wanneer je telefoon het hierdoor niet meer doet, kom dan zo snel mogelijk langs bij The Fixables voor een waterschade reiniging.

Wil je graag hulp bij het repareren van je smartphone? Kom dan langs bij één van onze winkels of maak een afspraak.

Hoeveel tijd neemt de reparatie van de Huawei P30 in beslag?
Breng je Huawei P30 langs en onze experts gaan direct voor je aan de slag, terwijl je geniet van een goede bak koffie. In 9 van de 10 gevallen hebben we je Huawei P30 gerepareerd binnen 45 minuten.

Gratis Huawei P30 APK
Een Algemene Periodieke Keuring alleen bij auto’s? Nee hoor! Ook voor jouw Huawei P30 doen wij een APK’tje. Je gebruikt je smartphone gemiddeld meer uren per dag dan je auto, dus logisch dat deze ook toe is aan een keuring op zijn tijd.

Onze APK reparatie service controleert alle mogelijke (potentiële) reparaties van je Huawei P30. Zaken als een te snel leeglopende batterij, barsten in je scherm of krassen op de behuizing, controleren we voor je. Met onze APK voorkom je dat er later duurdere reparatie services voor je Huawei P30 (scherm reparatie, batterij vervangen, waterschade) nodig zijn.