Kom langs bij The Fixables Bussum!

Openingstijden Bussum

  • maandag 10:00-17:30
  • dinsdag 09:00-17:30
  • woensdag 09:00-17:30
  • donderdag 09:00-17:30
  • vrijdag 09:00-17:30
  • zaterdag 10:00-17:00
  • zondag gesloten

Neem contact met ons op voor het plannen van een afspraak of om te controleren of alle benodigde onderdelen op voorraad zijn.Welkom bij The Fixables, jouw vertrouwde partner voor het repareren van je kostbare smartphone. Bij ons draait alles om persoonlijke service en vakmanschap, en dat begint met onze mede-oprichters, René en Patrick.

René en Patrick zijn geen gewone ondernemers; ze zijn twee enthousiaste smartphone-liefhebbers met een passie voor technologie en een missie om jou te helpen je smartphone-problemen op te lossen. Wat hen onderscheidt, is hun toewijding en deskundigheid. Als de drijvende kracht achter The Fixables hebben ze jarenlange ervaring in het herstellen van smartphones en andere gadgets. Ze weten als geen ander hoe belangrijk je smartphone voor je dagelijkse leven is.

Met een glimlach begroeten René en Patrick je bij onze winkel. Ze staan klaar om naar je verhaal te luisteren, je zorgen te begrijpen en samen met jou de beste oplossing te vinden voor je kapotte smartphone. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een batterij die niet meer meewerkt, of andere technische problemen, René en Patrick hebben de expertise om je snel en efficiënt te helpen.

Onze missie is niet alleen om je smartphone te herstellen, maar ook om je te ontzorgen. René en Patrick begrijpen dat een defecte smartphone veel stress kan veroorzaken, en ze zullen er alles aan doen om het reparatieproces voor jou zo soepel en zorgeloos mogelijk te maken. Je kunt erop vertrouwen dat je apparaat in bekwame handen is.

Kortom, bij The Fixables draait alles om jouw tevredenheid. René en Patrick zullen persoonlijk toezien op de kwaliteit van de service die je ontvangt. Dus aarzel niet om contact met hen op te nemen voor al je smartphone-reparatiebehoeften.

Je smartphone verdient niets minder dan het beste, en bij The Fixables zorgen René en Patrick ervoor dat je precies dat krijgt. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze winkel en je te helpen je smartphone snel weer in optimale staat te brengen.Reparatie online aanvragen