iPhone 11

Selecteer een reparatie

Plan je reparatie online en betaal in de winkel

*prijs op afspraak

Je iPhone 11 is kapot en een nieuwe kost geld. Je wilt je telefoon repareren. Dan is The Fixables dé plek voor de reparatie van je iPhone 11. Werkt je telefoon niet meer optimaal? Is de batterij snel leeg? Of zit er een barst in het scherm van je iPhone 11? Vervelend! En dat wil je snel laten maken. Bij The Fixables snappen we je en kun je terecht bij onze reparatie service voor je iPhone 11. Of het nu om een scherm reparatie, dock connector reparatie of lege batterij reparatie gaat. Wij fixen het voor je!

 

De reparatie service voor je iPhone 11:

1) Barsten in je scherm? In 45 minuten is de reparatie van het scherm van je iPhone 11 gefixt.
2) Batterij vervangen? Wij helpen je graag mee!
3) Krassen op de behuizing? Niet alleen vervelend. Je telefoon is minder beschermd.
4) Water in je telefoon? Breng je iPhone 11 direct. Hoe langer je wacht, hoe groter de waterschade.

Hoe lang duurt een reparatie service bij The Fixables?

De deuren van The Fixables staan voor je open in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Bussum. Kom langs met je telefoon en onze experts gaan aan de slag. Pak een bak koffie of maak een mooie wandeling in Amsterdam. Dan maken wij je iPhone 11 binnen 45 minuten, of minder.

 

Wat kun je verwachten van een iPhone reparatie service bij The Fixables?

Welke reparatie service jouw iPhone 11 ook nodig heeft, Wij kunnen je helpen. Wij willen natuurlijk dat jij weer met een goed werkend toestel de deur uit loopt.

Hoe werkt het?
1. Kom langs in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Bussum
2. The Fixables neemt je iPhone 11 onder de loep en bepaalt samen met jou met welke reparatie service je telefoon gemaakt wordt.

Verder zijn er 3 manieren om je iPhone 11 door de reparatie service te laten maken.
1) Breng je telefoon naar The Fixables in Amsterdam, Rotterdam, Bussum of Utrecht. Twijfel je of de reparatie service een onderdeel van jouw telefoon heeft? Bel ons!
2) Stuur je iPhone 11 op naar The Fixables in Amsterdam en we sturen je telefoon vervolgens in 3 werkdagen gerepareerd terug!
3) Haal & Breng service. Woon je binnen van 5 km van de locaties in Bussum, Utrecht, Rotterdam of Amsterdam? Dan halen en brengen we je gemaakte iPhone 11 binnen 24 uur terug.

 

APK voor je iPhone 11

Een Algemene Periodieke Keuring. Dat is toch alleen bij auto’s? Niet dus, ook voor smartphones zijn er APK’tjes en wij doen dit voor je! Je zit gemiddeld 5 keer meer op je telefoon, dan dat je in een auto zit. Logisch dus dat er voor de iPhone 11 ook een APK bestaat!Deze reparatie service controleert alle mogelijke (potentiële) reparaties. Gaat je batterij al sneller leeg? Zien we barsten in je scherm? Krassen op de behuizing? Onze APK voorkomt dat je duurdere reparatie services voor je iPhone 11 (scherm reparatie, batterij vervangen, waterschade) nodig hebt.

 

Reparatie service wanneer je wilt

Je brengt je telefoon wanneer je wilt naar de reparatie service. Hoe langer je een reparatie service uitstelt, hoe groter de kans op meer schade. Een barst in het scherm van je iPhone 11 wordt snel groter. In ieder geval: Bedenk dat een reparatie service voor je iPhone 11 altijd goedkoper is dan een nieuwe iPhone.