Amsterdam

Openingstijden Amsterdam

  • maandag 09:30-18:00
  • dinsdag 09:30-18:00
  • woensdag 09:30-18:00
  • donderdag 09:30-18:00
  • vrijdag 09:30-18:00
  • zaterdag 10:00-17:00
  • zondag gesloten

Telefoon reparatie Amsterdam

Voor een telefoon reparatie Amsterdam moet je bij The Fixables zijn. Een gsm reparatie is bij ons snel gefixt. Wij zijn gespecialiseerd in een telefoon scherm reparatie, een telefoon batterij vervangen en alles daar tussenin. Dus ben je op zoek een betrouwbare smartphone reparatie? Onze reparatie helden helpen je uit de brand. Je kan bij ons in Amsterdam terecht voor een iPhone, Samsung, Huawei en meerdere reparaties. Ook alle minder bekende merken repareren wij.

Telefoon reparatie amsterdam: snel, deskundig en betrouwbaar

Wij staan in Amsterdam klaar om jou met enthousiasme en oprechtheid van dienst te zijn oor jouw telefoon reparatie.

Heb je dringend een gsm reparatie nodig en woon je in Amsterdam of in de buurt van Amsterdam, dan kun je bij ons terecht. Onze winkel ligt in de Rivierenbuurt (Amsterdam Zuid) op steenworp afstand van de Amstel. Goed bereikbaar per fiets of openbaar vervoer en ook per auto. Deze repair store (de eerste locatie die wij in 2012 hebben geopend) is gelegen aan de Rijnstraat 165. Doordeweeks staan wij van 09:30 tot 18:00 uur voor je klaar en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER EEN TELEFOON REPARATIE AMSTERDAM

Als je telefoon kapot is, kunnen we hem vaak nog fixen. Alleen als je telefoon écht total-loss is, is de kans op een succesvolle reparatie laag. Is er een ding kapot? Breng hem dan vooral langs. Een simpele reparatie kan ervoor zorgen dat je je toestel nog jaren kunt gebruiken.

Ben je toe aan een nieuw toestel? Laat hem dan alsnog fixen, zodat je nog een goede prijs kunt vangen voor je telefoon als je hem doorverkoopt!

Zeker weten! The Fixables onderscheiden zich met de service, garanties horen daar bij.

✔ No cure no pay. Dit houdt in dat we geen onderzoekskosten rekenen, en op waterschade na, reparaties die niet gelukt zijn standaard €0,- kosten.

✔ Wij gebruiken uitsluitend de beste onderdelen, zodat je telefoon de originele onderdelen behoud zodat hij na reparatie weer als nieuw is.

✔ Geen verrassingen achteraf! Wij vertellen je tot op de cent nauwkeurig wat een reparatie zal kosten en daar gaan we niet overheen. Het kan zijn dat een reparatie duurder uitvalt, maar jij hebt hier geen extra kosten aan.

✔ We garanderen alles met betrekking tot de reparatie tot 6 maanden na datum. Alles houdt in de servicekosten, onderdelen, alles.

Mocht er iets aan te merken zijn, wat dan ook, kom vooral langs de store, we vogelen het samen uit en komen tot een oplossing!

De prijs hangt natuurlijk af van je toestel en wat voor reparatie nodig is. Gelukkig hoef je niet lang te zoeken om uit te vogelen wat een reparatie gaat kosten. Zie hier ons overzicht voor iPhone reparatie, Samsung reparatie, Huawei reparatie en andere reparaties.

De duur van een reparatie hangt wederom af van de reparatie. De meeste reparaties zijn echter niet heel ingrijpend en je zal je toestel meestal dezelfde dag weer kunnen meenemen. Chill hem even in onze store onder genot van een bakkie, of ga de stad even verkennen, je kunt er vanuit gaan dat je niet lang hoeft te wachten.