Samsung reparatie Utrecht

Openingstijden Utrecht

  • maandag 09:30-18:00
  • dinsdag 09:30-18:00
  • woensdag 09:30-18:00
  • donderdag 09:30-18:00
  • vrijdag 09:30-18:00
  • zaterdag 10:00-17:00
  • zondag gesloten

Telefoon reparatie Utrecht

Voor een telefoon reparatie Utrecht ben je bij the Fixables aan het juiste adres. Een gsm reparatie is bij ons snel gefixt. Wij zijn gespecialiseerd in een telefoon scherm reparatie, een telefoon batterij vervangen en alles daar tussenin. Je kan bij ons in Utrecht terecht voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie en een Huawei reparatie. Staat jouw merk hier niet tussen? Geen paniek, we repareren ook vrijwel alle minder bekende merken.

Telefoon reparatie Utrecht: snel, deskundig en betrouwbaar

Voor een telefoon reparatie Utrecht kan je terecht op steenworp van Utrecht Centraal, bij The Fixables ben je aan het juiste adres. Je vindt ons aan de Voor Clarenburg 14, naast de Lange Elisabethstraat. Wij zijn doordeweeks geopend van 09:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Veel gestelde vragen over een telefoon reparatie Utrecht

Als je telefoon kapot is, kunnen we hem vaak nog fixen. Alleen als je telefoon écht total-loss is, is de kans op een succesvolle reparatie laag. Is er een ding kapot? Breng hem dan vooral langs. Een simpele reparatie kan ervoor zorgen dat je je toestel nog jaren kunt gebruiken.

Ben je toe aan een nieuw toestel? Laat hem dan alsnog fixen, zodat je nog een goede prijs kunt vangen voor je telefoon als je hem doorverkoopt!

Dan betaal je geen cent voor de reparatie. Zoals eerder gezegd geldt dit niet voor reparaties met waterschade, maar voor al het andere ben je verzekerd van no cure no pay.

Zeker weten! The Fixables onderscheiden zich met de service, garanties horen daar bij.

✔ No cure no pay. Dit houdt in dat we geen onderzoekskosten rekenen, en op waterschade na, reparaties die niet gelukt zijn standaard €0,- kosten.

✔ Wij gebruiken uitsluitend de beste onderdelen, zodat je telefoon de originele onderdelen behoud zodat hij na reparatie weer als nieuw is.

✔ Geen verrassingen achteraf! Wij vertellen je tot op de cent nauwkeurig wat een reparatie zal kosten en daar gaan we niet overheen. Het kan zijn dat een reparatie duurder uitvalt, maar jij hebt hier geen extra kosten aan.

✔ We garanderen alles met betrekking tot de reparatie tot 6 maanden na datum. Alles houdt in de servicekosten, onderdelen, alles.

Mocht er iets aan te merken zijn, wat dan ook, kom vooral langs de store, we vogelen het samen uit en komen tot een oplossing!

De prijs hangt natuurlijk af van je toestel en wat voor reparatie nodig is. Gelukkig hoef je niet lang te zoeken om uit te vogelen wat een reparatie gaat kosten. Zie hier ons overzicht voor iPhone reparatie, Samsung reparatie, Huawei reparatie en andere reparaties.

De prijs hangt natuurlijk af van je toestel en wat voor reparatie nodig is. Gelukkig hoef je niet lang te zoeken om uit te vogelen wat een reparatie gaat kosten. Zie hier ons overzicht voor iPhone reparatie, Samsung reparatie, Huawei reparatie en andere reparaties.

Omdat je device laten fixen een stuk minder kost dan een nieuwe telefoon kopen. Je kunt zo een aantal jaar verder met je telefoon als hij een reparatie krijgt en wij Nederlanders houden wel van waar voor ons geld te krijgen. Wil je toch een nieuw toestel? Laat dan alsnog je telefoon fixen, kun je hem voor een aardig bedrag nog doorverkopen aan een ander.

Dan heb je nog de ethische overweging. Het kost ontzettend veel uitstoot en zeldzaam metaal om een telefoon te maken. Deze metalen worden gewonnen in Afrika, wat daar leidt tot kappen van oerbos en oorlog tussen milities om de materialen. Langer met je telefoon doen is dus beter voor mens en milieu!