parallax background

iPhone 6 reparatie Rotterdam

Ben je op zoek naar een snelle en vakkundige iPhone 6 reparatie in Rotterdam en hecht je ook nog eens waarde aan goeie service? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Bij The Fixables aan het Eendrachtsplein in Rotterdam kan je terecht zonder afspraak en ben je altijd welkom. We hebben ruime openingstijden en zijn goed te bereiken, ook met het openbaar vervoer en te voet vanuit het winkelcentrum.
 

parallax background

iPhone 6 reparatie Rotterdam - Klaar terwijl je wacht! -

The Fixables hebben een winkel omdat we geloven in service in een klantvriendelijke omgeving. Een iPhone 6 een kostbaar toestel dat een grote rol in het dagelijks leven speelt. Snelheid en discretie bij een reparatie zijn dus een vereiste. Hoe prettig is het dan om onder het genot van een echt goede kop koffie of thee in een relaxte omgeving een half uurtje te wachten op de snelle en vakkundige reparatie. Er staat niet voor niets groot bij ons op de muur: Relax... it's only broken!

Fixables pijl Contact

Met de eerste smartphone reparatiewinkel in Amsterdam helpen we al jaren klanten met al hun problemen. Voor velen zijn we met recht hun reparatiehelden in Amsterdam en omgeving. Nu ook in Rotterdam! Wil je weten hoe klanten over ons denken?

Fixables pijl
Klanten vertellen
The Fixables Rotterdam