030-8799878 utrecht@fixables.nl
Achter Clarenburg 5, 3511JH Utrecht


020-2213730 amsterdam@fixables.nl
  Rijnstraat 165, 1079HD Amsterdam

Nokia Lumia scherm vervangen

Nokia Lumia scherm vervangen

Nokia Lumia scherm vervangen

nokia_lumia_900Voor de reparatie van je defecte Nokia smartphone kan je ook bij ons terecht. Heb je een Nokia Lumia met een defect dan kunnen we je vast en zeker helpen. Staat je smartphone niet tussen de meest voorkomende modellen, dan kan je ons altijd even bellen of mailen voor een prijsopgave.
 
We maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen en zijn daardoor zeker niet de goedkoopste, maar door een professionele reparatie van je smartphone blijft de garantie van Nokia geldig.
 
The Fixables bevinden zich de op Rijnstraat 165 in Amsterdam en zijn vanaf de ring A10 heel gemakkelijk te bereiken. Voor de deur kan er van 9.00 uur tot 18.00 uur voor 10 cent per uur geparkeerd worden. Tevens stopt tram 25 pal voor deur en is het een kleine 15 minuten fietsen vanaf de Dam. Klanten kunnen onder het genot van heerlijke koffie gebruik maken van gratis wifi en dus eventueel doorwerken terwijl hun iphone of tablet wordt gerepareerd. Mocht dat niet in de juiste behoefte voorzien dan is er altijd nog de mogelijkheid om de bakker, groenteboer, Sparetime, RAF of Albert Heijn te bezoeken. Tevens bevinden zich in de directe omgeving meerdere uitstekende broodjeszaken.

 

 

 

 

Klik voor de Nokia Reparaties
F
F
Twitter
TheFixables on Twitter
Latest Tweet: Met trots!
108 people follow TheFixables
Twitter Pic Somentio Twitter Pic NieuweMo Twitter Pic LuukHerm Twitter Pic FerryTim Twitter Pic MDLange1 Twitter Pic henkrik Twitter Pic titiavan Twitter Pic LjiMorsi Twitter Pic theodoru Twitter Pic tifokkk
F
F